Hlavní obsah

Filmové premiéry: Top Gun: Maverick, Tři tygři ve filmu: JACKPOT, Chinaski: Každej ví kulový a Plná 6

Po šestatřiceti letech se vrací Tom Cruise v pokračování nazvaném Top Gun: Maverick. Populární uskupení zaseklo drápy humoru i do filmových pláten ve filmu Tři Tygři: JACKPOT. Všechno nejlepší, Chiaro! je citlivý příběh dívky, která byla okolnostmi nucena rychle dospět. Komedie Muži na pokraji nervového zhroucení sleduje sedm městských mužů od 17 do 70 let v kurzu přežití. Chinaski: Každej ví kulový je otevřený dokument o populární kapele. Plná 6 je portrét závodníka Kamila Holána.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Top Gun: Maverick

Pete „Maverick“ Mitchell je převelen do cvičného střediska Top Gun, aby tam připravil nováčky (dnes už samozřejmě včetně dívek) na speciální misi, která nebude jen cvičná. Není to úplně snadný úkol, ale Tom Cruise ho zvládne, jak se na hrdinu patří. Tím hlavním jsou však ve filmu dokonalé záběry leteckých akcí.

Trailer Top Gun: MaverickVideo: CinemArt

Top Gun: Maverick, USA 2022, 131 min., režie: Joseph Kosinski, hrají: Tom Cruise, Jennifer Connellyová, Miles Teller, Val Kilmer a další.

Tři Tygři: JACKPOT

Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan, citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek, orgán městské policie Robert a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert. Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén začíná.

Tři Tygři ve filmu: JackpotVideo: Bontonfilm

Tři Tygři: JACKPOT, Česko 2022, komedie, 107 min., režie: Emil Křižka, hrají: Albert Čuba, Štěpán Kozub, Robin Ferro, Vladimír Polák, Dušan Sitek a další.

Všechno nejlepší, Chiaro!

Do spokojeného života patnáctileté Chiary nezvratně zasáhne násilný incident a následné zmizení jejího otce. Na povrch tak vyplavou skutečnosti, které otec před Chiarou tajil a před kterými zbytek rodiny zavíral oči. Chiara je postavena před rozhodnutí, jakým směrem se bude dál ubírat její život.

Trailer snímku Všechno nejlepší, Chiaro!

Všechno nejlepší, Chiaro!, Francie 2021, drama, 121 min., režie: Jonas Carpignano, hrají: Swamy Rotolo, Claudio Rotolo, Carmela Fumo a další.

Muži na pokraji nervového zhroucení

Zoufalství zavede sedm mužů na pokraji nervového zhroucení na opuštěnou vlakovou stanici uprostřed ničeho, kde začíná neobvyklý „chlapácký“ kurz přežití, jenž je má postavit zpět na nohy. Každý krok na tomto „táboře“, který vede hodně excentrická koučka, jim má pomoci znovu najít své mužné já.

Trailer Muži na pokraji nervového zhroucení

Muži na pokraji nervového zhroucení, Francie 2021, komedie, 97 min., režie: Audrey Dana, hrají: Thierry Lhermitte, Ramzy Bedia, Marina Hands, François-Xavier Demaison a další.

Chinaski: Každej ví kulový

Časosběrný dokument vznikal pět let a ukazuje, že na pozadí hudebních úspěchů, vyprodaných koncertů, vydání úspěšných alb a desítek rádiových hitů byly také deprese, hádky, rozpady přátelství nebo nutnost vyrovnat se se smrtí kapelníka Pavla Grohmana.

Chinaski: Každej ví kulovýVideo: BIOSCOP CZ

Chinaski: Každej ví kulový, Česko 2021, dokument, 97 min., režie: Pavel Bohoněk, účinkují: Michal Malátný, Petr Hradil, Adam Stivín, David Koller, Petr Janda, Zdeněk Svěrák a další.

Plná 6

Kamil Holán je aktuálně jedním z nejlepších českých motocyklových závodníků na přírodních okruzích. Přestože jeho materiální možnosti a zázemí ani zdaleka nedosahují úrovně světových továrních jezdců, na nejtěžších roadracingových tratích, jako je Isle of Man, je schopen se jim vyrovnat.

Plná 6 trailerVideo: Aerofilms

Plná 6, Česko 2022, dokument, 80 min., režie: Adam Sejk

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám