Hlavní obsah

Filmové premiéry: Tajemství staré bambitky 2, Uncharted, Smrt na Nilu, Vem si mě a Margrete, královna severu.

Deset let po uvedení televizní pohádky Tajemství staré bambitky jde do kin filmové pokračování. O hledání pokladu je dobrodružný akční film Uncharted. Podle románu Agathy Christie natočil Kenneth Branagh remake filmu Smrt na Nilu. Jennifer Lopezová a Owen Wilson hrají hlavní role v romantické komedii Vem si mě. Na začátku 15. století se odehrává drama Margrete, královna severu.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Tajemství staré bambitky 2

Z prince Jakuba vyrostl mladý král, který si vzal Karabovu dceru Aničku a mají spolu dceru Johanku, která miluje svého dědečka i příběhy, které jí ve své chalupě, kde se věnuje hrnčířskému řemeslu, vypráví. Vyhnaní rádcové se rozhodli zase někde zaškodit a vyrabovat sousední království. Tam vládne mladá královna Julie, smolařka, nosí smůlu i nápadníkům. A tak je osamělá Julie náchylná poslouchat toho, kdo se jí vloudí do přízně.

Tajemství staré bambitky 2Video: Bioscop

Tajemství staré bambitky 2, Česko 2022, pohádka, 100 min., režie: Ivo Macharáček, hrají: Ondřej Vetchý, Veronika Kubařová, Tomáš Klus, Jiří Lábus a další.

Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti.

Trailer k filmu UnchartedVideo: PlayStation Česko

Uncharted, USA 2022, akční, 117 min., režie: Ruben Fleischer, hrají: Tom Holland, Bryan Cranston, Mark Wahlberg, Antonio Banderas a další.

Smrt na Nilu

Dovolená detektiva Hercula Poirota na palubě říčního parníku v Egyptě se změní v hon na vraha, ve chvíli, kdy idylické líbánky dokonalého páru postihne tragédie. Příběh nespoutané vášně a paralyzující žárlivosti sleduje osudy skupiny kosmopolitních cestujících, přičemž nečekané zvraty a zápletky udržují diváka v napínavé nejistotě až do konečného rozuzlení.

Trailer Smrt na NiluVideo: Falcon

Smrt na Nilu, USA 2022, kriminální drama, 127 min., režie: Kenneth Brangh, hrají: Kenneth Branagh, Anette Beningová, Gal Gadotová, Armie Hammer, Tom Bateman a další.

Vem si mě

Slavná zpěvačka Kat Valdez se chystá na svatbu s kolegou Bastianem. Obřad má proběhnout před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím ale Kat zjistí, že jí Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka se rozhodne provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem Vem si mě. Jenže rozvedený učitel matematiky Charlie si zpěvačku rozhodně vzít nechce...

Vem si měVideo: CinemArt

Vem si mě, USA 2022, romantická komedie, 113 min., režie: Kat Coiro, hrají: Jennifer Lopezová, Owen Wilson, Sarah Silvermanová, Chloe Colemanová, Maluma a další.

Margrete, královna severu

Píše se rok 1402. Margrete dosáhla toho, co se ještě žádnému muži nepodařilo. Spojila Dánsko, Norsko a Švédsko do mírově orientované unie, kterou řídí prostřednictvím svého mladého adoptovaného syna Erika. Svazek je však sužován nepřáteli, a Margrete proto plánuje sňatek Erika a anglické princezny. Spojenectví s Anglií by mělo unii zajistit status nové evropské velmoci, avšak právě vznikající spiknutí má zničit Margrete a vše, v co věří.

Trailer k filmu Margrete - královna severuVideo: Studios Den

Margrete, královna severu, Dánsko/Norsko/Švédsko/Polsko/Česko/Island 2021, historické drama, 120 min., režie: Charlotte Sielingová, hrají: Trine Dyrholmová, Søren Malling, Morten Hee Andersen, Jakob Oftebro, Magnus Krepper a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám