Hlavní obsah

Filmové premiéry: Není čas zemřít, Festival pana Rifkina, Minuta věčnosti, Zrcadla ve tmě a Supernova

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacátá Bondovka a poslední s Danielem Craigem se jmenuje Není čas zemřít. Novinka Woodyho Allena Festival pana Rifkina se odehrává na festivalu v San Sebastianu. V drsné krajině Islandu natočil Rudolf Havlík Minutu věčnosti. Zrcadla ve tmě přinášejí vhled do vztahů dnešních třicátníků. Odpověď na otázky, co skutečně znamená láska a co vše jsme jeden pro druhého ochotni udělat, hledá Supernova.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Není čas zemřít

James Bond skončil aktivní službu a užívá si odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se starý přítel ze CIA a požádá ho o pomoc. Bond se během mise na záchranu uneseného vědce dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Finální trailer No Time to DieVideo: Universal

Není čas zemřít, VB/USA 2021, akční thriller, 163 min., režie: Cary Joji Fukunaga, hrají: Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Ben Whishaw a další.

Festival pana Rifkina

Příběh manželského páru se odehrává na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastianu, kam manžel doprovází svou ženu, úspěšnou a velmi zaměstnanou agentku. Oba jsou okouzleni nejen krásou španělského pobřeží, ale každý jiným člověkem.

Trailer k filmu Festival pana RifkinaVideo: Bioscop

Festival pana Rifkina, USA/Španělsko/Itálie, 2020, komedie, 92 min., režie: Woody Allen, hrají: Wallace Shawn, Gina Gershon, Louis Garrel, Elena Anaya a další.

Minuta věčnosti

Špičkový kardiochirurg Petr je velmi uzavřený a introvertní muž. Jeho jednadvacetiletá dcera Lucie má vrozenou srdeční vadu a Petr se ji rozhodne operovat sám při plánované operaci. Po operaci se společně vydají na dobrodružnou výpravu na nádherný severský ostrov. Tady mají dost času, aby k sobě opět našli cestu, protože Lucie se s ním už moc nestýká a stále ji trápí, že její matku opustil.

Minuta věčnostiVideo: CinemArt

Minuta věčnosti, Česko 2021, drama, 78 min., Režie: Rudolf Havlík, režie: Jiří Langmajer a Martina Babišová.

Zrcadla ve tmě

Tanečnice Marie a její přítel František se snaží zachránit svůj vztah pomocí odpovědí na 36 otázek, díky kterým se podle vědců zamilujete do kohokoliv. Jenže Marie má plnou hlavu jiných otázek. Má cenu pokračovat v kariéře, ve které nikdy nedosáhne vrcholu? Dokáže překonat svůj strach z průměrnosti a být se sebou spokojená? Přestane jí matka někdy mluvit do života? A hlavně – stojí její vztah vůbec za záchranu?

Zrcadla ve tměVideo: Aerofilms

Zrcadla ve tmě, Česko, 2021, drama, 84 min., režie: Šimon Holý, hrají: Alena Doláková, Bořek Joura, Eliška Soukupová, Václav Vašák a další.

Supernova

Sam a Tusker se rozhodli strávit nějaký čas v obytném voze a během cesty Anglií navštívit rodinu, přátele a místa, na nichž již dlouho nebyli. Tuskerovi před dvěma lety diagnostikovali ranou demenci, a od té chvíle jim nezáleží na ničem jiném než být spolu. Během jejich anglické cesty se však postupně ukazuje, že jejich představa budoucnosti se začíná hodně lišit.

SupernovaVideo: Bohemia MP

Supernova, Velká Británie, 2020, drama, 93 min., režie: Harry Macqueen, hrají: Stanley Tucci, Colin Firth, Pippa Haywood, James Dreyfus, Sarah Woodward a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám