Hlavní obsah

Filmové premiéry: Indiana Jones a nástroj osudu, Krakenteena Ruby a UFO Švédsko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen dva filmy vstupují do kin společně se zítřejším začátkem MFF Karlovy Vary a se závěrečným dílem slavné série: Indiana Jones a nástroj osudu. Na začátku prázdnin přivítá děti v kinech animovaná Krakenteena Ruby a fantasy film UFO Švédsko je o mladé rebelce, která věří na UFO.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Indiana Jones a nástroj osudu

Harrison Ford se naposledy vrací ve své ikonické roli pohotového a rafinovaného archeologa, aby prožil své poslední napínavé dobrodružství, které ho jako tradičně zavede do nejrůznějších koutů světa.

Indiana Jones a nástroj osudu, USA 2023, dobrodružný, 154 min., režie: James Mangold, hrají: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas a další.

Film o filmu. Indiana Jones a nástroj osuduVideo: Falcon

Krakenteena Ruby

Ruby Gillmanová žije v poklidném přímořském městečku a stejně jako jiní teenageři má pocit, že nikam nezapadá. Do jisté míry za to může modrá barva její pleti, což rodiče chabě obhajují tím, že jejich rodina pochází z Kanady. Ale ve chvíli, kdy Ruby spadne do mořské vody, začíná se měnit a čím dál víc podobat mořské obludě. Záhy se dozví, že patří do starobylé generace krakenů, ochránců moří a oceánů. A aby vše dobře dopadlo, musí se dívka přestat se stydět za to, kým doopravdy je.

Krakenteena Ruby, USA 2023, animovaný rodinný, 90 min., režie: Kirk DeMicco, Faryn Pearl

Trailer Krakenteena RubyVideo: CinemArt

UFO Švédsko

Příběh o dospívající rebelce umístěné do pěstounské péče, která má podezření, že její otec není mrtvý, ale uneslo jej UFO. Za pomoci sdružení UFO Švédsko je odhodlaná vypátrat pravdu. Příběh se odehrává v 90. letech 20. století v malém švédském městě a je inspirován sdružením UFO Sweden, které ve Švédsku spravuje největší UFO archiv na světě — Archiv pro nevysvětlitelné jevy.

UFO Švédsko, Švédsko 2022, sci-fi, 120 min., režie: Victor Danell, hrají: Eva Melanderová, Joakim Sällquist, Sara Shirpey, Inez Dahl Torhaug a další.

UFO ŠvédskoVideo: Film Europe Media Company

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina, Letní kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám