Hlavní obsah

Filmové premiéry: Gump - pes, který naučil lidi žít, Svéráz českého rybolovu, Rozhněvaný muž či Snake Eyes: G. I. Joe Origin

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle stejnojmenné knihy Filipa Rožka vznikl film Gump - pes, který naučil lidi žít. Partu šesti chlapů na cestě za rybami do Norska sleduje dokument Svéráz českého rybolovu. Novinka Guye Ritchieho má název Rozhněvaný muž. Pravěká rodina Croodsových se vrací v animované komedii Croodsovi: Nový věk. Maskovaný a němý Snake Eyes, kterého diváci znají z předchozích dvou filmů, má novinku G.I. Joe: Snake Eyes. Čas je sci-fi thriller, kde lidé nečekaně stárnou. Pro milovníky hororů je Teddy.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Gump, pes, který naučil lidi žít

„Jsem Gump a byl jsem toulavej pes...,“ říká titulní hrdina filmu o psí pravdě, lásce a naději. Rodinný film je o světě viděném očima toulavého psa Gumpa. O světě, o kterém mnoho z nás moc neví. O tom, jak nás vidí zvířata, a jak je ten náš svět pro ně důležitý. Ten svět, který jim dává domov, sílu, naději, ale také bolest.

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021) HD trailerVideo: Bioscop

Gump, pes, který naučil lidi žít, Česko 2021, rodinný, 92 min. režie František a. Brabec, hrají: Boleslav Polívka, Eva Holubová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Jana Plodková, Richard Krajčo a další.

Svéráz českého rybolovu

Šestici chlapů spojuje dlouholeté přátelství a touha po dobrodružství. Stejně jako dalších 15 000 Čechů jednou ročně sbalí rybářské pruty, smažené řízky i kartony piv a dají na čas sbohem svým partnerkám, hospodám a domovům. Moře jim poskytuje svobodu a touha plnit si sny je žene vstříc kapitálnímu úlovku. Nejdříve se ale musí vypořádat se špatným počasím, nespolehlivou technikou i vlastními humornými přešlapy.

Trailer k dokumentu Svéráz českého rybolovuVideo: Aerofilms

Svéráz českého rybolovu, Česko 2021, dokument, 77 min., režie: Ivana Pauerová Miloševičová

Croodsovi: Nový věk

Po mnoha našlapaných kilometrech a řadě příjemných i nepříjemných zážitků našli Croodsovi svůj bezpečný a úrodný plácek. Měl jen jednu nevýhodu, už na něm žila jiná rodina – Lepšíkovi. Už jejich příjmení napovídá, že jsou na trochu jiné civilizační úrovni než viditelně zaostalí Croodsovi. A tak to mezi nimi skřípe, dokud nevyvstane jiné nebezpečí.

Trailer filmu Croodsovi: Nový věkVideo: CinemArt

Croodsovi: Nový věk, USA 2020, animovaný, 95 min., režie: Joel Crawford

Rozhněvaný muž

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc...

Trailer k filmu Rozhněvaný mužVideo: Vertical Ent.

Rozhněvaný muž, Velká Británie/USA 2021, akční thriller, 118 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Darrell D'Silva a další

Snake Eyes: G. I. Joe Origin

G. I. Joe je označení tajné vojenské jednotky, která řeší úkoly, na něž nikdo jiný nestačí. Muž přezdívaný Snake Eyes je její nejzáhadnější člen. V akčním filmu G. I. Joe: Snake Eyes tohoto držitele černých pásků snad ve všech bojových uměních poznáme mnohem víc.

Trailer k filmu Snake Eyes: G. I. Joe OriginsVideo: CinemArt

G. I. Joe: Snake Eyes, USA 2021, akční, 121 min., režie: Robert Schwentke, hrají: Samara Weaving, Henry Golding, Úrsula Corberó, Andrew Koji, Iko Uwais a další.

Čas

Pro rodinu se dvěma malými dětmi to měla být dokonalá dovolená. Luxusní hotel v tropickém ráji a hoteliérův tip na tajnou pláž coby potřebná špetka dobrodružství. Když ale děti na té pláži najdou opuštěné cizí věci, z moře vytáhnou mrtvolu a všichni začnou nevysvětlitelně stárnout, je jasné, že musí z pláže okamžitě vypadnout. Jenže to nějak nejde...

Trailer filmu ČasVideo: CinemaArt

Čas, USA 2021, thriller, 110 min., režie: M. Night Shyamalan, hrají: Gael García Bernal, Thomasin McKenzie, Rufus Sewell, Alex Wolff a další.

Teddy

Dvacetiletý Teddy žije se svým adoptivním strýcem a pracuje jako výpomoc v masážním salonu. Jeho přítelkyně Rebecca brzy maturuje a má před sebou zářnou budoucnost. Začíná horké léto. Avšak Teddyho za úplňku poškrábe neznámá šelma v lese. Jak týdny ubíhají, mladíka začínají přemáhat zvířecí pudy...

Trailer filmu TeddyVideo: Film Europe

Teddy, Francie 2020, horor, 88 min., režie: Ludovic Boukherma, Zoran Boukherma, hrají: Anthony Bajon, Noémie Lvovsky, Christine Gautier, Alain Boitel a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám