Hlavní obsah

Deníček moderního fotra. Komedie s Mádlem nabízí trailer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiří Mádl a Tereza Ramba mají neplánovaně dítě. Nepočítali s tím, ale otec se odvážně ujímá rodičovských povinností, zatímco matka pokračuje v úspěšné kariéře. To je výchozí situace komedie Deníček moderního fotra, která právě zveřejnila trailer.

Trailer k filmu Deníček moderního fotra

 
Článek

Hlavní hrdina si ze začátku naivně myslí, že s novorozencem doma klidně napíše i román. Nakonec musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití.

Foto: Vojtěch Resler

Jiří Mádl a Tereza Ramba

Rodiče Dominika (Jiřího Mádla) hrají Pavla Tomicová a Ondřej Malý, rodiče Nataši (Terezy Ramby) Lucie Benešová a Roman Zach. Roli Natašina nápadníka a Dominikova soka hraje Lukáš Hejlík ve své první filmové (ne seriálové) roli. Ve vedlejších rolích uvidíme Lucii Polišenskou, Ivana Luptáka, Andreu Hoffmannovou, Roberta Jaškowa a v roli bezejmenného taxikáře i autora literární předlohy Dominika Landsmana.

Deníček moderního fotra má vstoupit do kin 12. srpna 2021.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám