Hlavní obsah

Borat vyzval americké ženy, aby nevolily a neškodily „velkolepému“ Trumpovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Borat se po uvedení svého druhého filmu objevil v krátkém videu. Vyzval ženy, aby nevolily v amerických prezidentských volbách.

Foto: Borat

Borat

Článek

„Toto je důležitý vzkaz. Ženy – zítra nevolte,“ hlásá Borat ve svém typickém šedém obleku.

„Když budete volit, velkolepý premiér Trump prohraje. Jako můry přitahuje oheň, vy dámy jste přitahovány nebezpečnými myšlenkami jako čest, férovost a vzájemná dohoda.“

„Nevěřte lžím demokratů, že premiér Trump nemá rád ženy. Má je opravdu rád, všech 26, které ho žalovaly, nemůže lhát. On si cení ženy vysoko – až 180 000 dolarů, když jsou pěkné.“

Trump byl už mnohokrát obviňován z obtěžování žen. Jen v knize All the President’s Women: Donald Trump and the Making of a Predator od Barryho Levina a Monique El-Faizyové je popsáno 26 případů „nechtěného sexuálního kontaktu“.

V říjnu měl premiéru Borat 2 – následující filmosnímek na službě Amazon Prime. Borat v něm cestuje s dcerou, navštíví pastora, pravicově orientované venkovské burany i politické mítinky. Opět mluví svou kouzelnou angličtinou a používá různé převleky. První Borat z roku 2006 se stal celosvětovým hitem a udělal ze Sachy Barona Cohena superhvězdu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám