Hlavní obsah

Anne Hathawayová se ocitla v Lockdownu. Má to být komedie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film o koronavirové éře, Lockdown, začíná v pátek na HBO GO. Hlavní role v něm mají Anne Hathawayová a Chiwetel Ejiofor.

Trailer seriálu LockdownVideo: HBO

 
Článek

Linda a Paxton se právě rozešli, ale povinná karanténa je v době pandemie přinutila žít dál ve společném bytě. Linda, úspěšná marketingová ředitelka, je kvůli novým pracovním povinnostem rozčarovaná z korporátního světa, a kreativec Paxton, který má za sebou kriminální minulost, zůstává bez práce.

Foto: HBO

Anne Hathawayová a Chiwetel Ejiofor

„Zatímco se oba spolubydlící snaží o poklidné soužití, díky poezii a hektolitrům vína v sobě znovu probudí dávno vyhaslou touhu po životě. Nechají se zlákat jedinečnou nabídkou podílet se na riskantní loupeži šperků. Uhrančivá romantická komedie Lockdown sleduje Lindu a Paxtona, kteří se rozhodli vsadit vše na lukrativní příležitost, jež jim může navždy změnit život,” popsali zápletku tvůrci.

Režisér Doug Liman natáčel v zavřeném londýnském obchodním domě Harrods a ve filmu si zahráli jeho skuteční zaměstnanci. Vedlejší role dostali i známí herci jako Ben Kingsley, Ben Stiller, Mark Gatiss, Dan Ball a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám