Hlavní obsah

Anistonová zazáří podruhé, strhující The Morning Show se vrátí 17. září

Seriál The Morning Show před dvěma lety zaujal špičkovým scénářem a fascinujícími hereckými výkony. Přestože je americký, překvapivě úplně nepodlehl černobílému vidění světa fanatických aktivistů a nabořil klišé hnutí MeToo o zlých predátorech a nevinných obětech. Série se vrací už 17. září na Apple TV Plus.

Foto: Apple TV+

Jennifer Anistonová podává životní výkon.

Článek

V seriálu jde o populárního a bohatého moderátora (Steve Carell) a jeho kolegyni Alex (Jennifer Anistonová). Postava moderátora je obviněna z „predátorství“, jenomže lidé ho znají jako milého chlapíka, se kterým se dá normálně povídat. Je to úplně běžný člověk, nedopustil se žádného znásilnění, nekradl, nevraždil, ale podváděl manželku. Postupně se z toho vyvine kauza obludných rozměrů, která ho zcela zničí.

Scenáristky (The Morning Show napsaly ženy) jdou do hloubky, rozebírají lidské charaktery a nezakrývají, že aférky na pracovišti tu byly vždycky, dělaly to tisíce lidí a šlo o dobrovolný sex dospělých. Připouštějí, že zničit kvůli tomu někomu život je podivné. Oficiální lži různých manažerů a celebrit ve stylu „je to šokující a o ničem nevěděli“ zní najednou směšně. Není to šokující a všichni to věděli.

Milan Šteindler: Pánský klub není bohapustá komedie, má to přesah

Film

Moderátorova nejbližší kolegyně problém aférek nepovažovala za důležitý, milenky nijak nelitovala a nezajímala se o ně. Až když televize hlavního moderátora vyhodí a hrozí, že ona sama přijde o zdroj nemalých peněz, začíná zuřit, intrikovat a vyhrožovat.

RECENZE: Kino-pravda ze záchodků. Helena Třeštíková točila prostitutku 16 let

Film

Steve Carell či Reese Witherspoonová odvedli v seriálu velmi slušnou práci, The Morning Show ale stojí hlavně na fantastickém výkonu Anistonové. V druhé sérii budou vedle ní hrát také Hasan Minhaj, Julianna Marguliesová, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Bel Powley, Desean Terry či Tom Irwin.

Reklama

Výběr článků

Načítám