Hlavní obsah

Aaron Taylor-Johnson podle CNN a BBC Bondem nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

James Bond se prý stále hledá. Přestože deník The Sun přišel se spekulací, že jeho novým filmovým představitelem bude britský herec Aaron Taylor-Johnson, CNN a BBC záhy přispěchaly s informací od svých zdrojů, že tomu tak není.

Foto: Forum Film

Daniel Craig je zatím posledním představitelem Jamese Bonda

Článek

Americká televizní stanice CNN získala od svého zdroje, který je prý obeznámen se situací v bondovském štábu, zprávu, že Taylor-Johnson do role obsazen nebude.

BBC News se pak odkazuje na zasvěceného člověka z produkce nové bondovky, jenž tvrdí, že na pověstech o obsazení britského herce není nic pravdivého. Nadále tedy není jasné, kdo se role agenta 007 ujme poté, co ji opustil Daniel Craig.

Mezi další, jejichž jména se v souvislosti s obsazením role skloňovala, patří britský herec Henry Cavill či irský herec a čerstvý držitel Oscara za nejlepší mužský herecký výkon Cillian Murphy.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Aaron Taylor-Johnson je úspěšný herec, roli Jamese Bonda si však nakonec nejspíš nezahraje

Ten dokonce nedávno získal podporu od Pierce Brosnana, bývalého představitele Bonda. „Cillian by jako James Bond odvedl skvělou práci,“ řekl Brosnan stanici BBC.

Už několik let se také spekuluje o tom, že nový James Bond by mohl být tmavé pleti –a ideálním kandidátem na tuto roli má být britský herec Idris Elba. Ten loni reagoval slovy, že se cítí být takovými úvahami poctěn.

Na jméno nového představitele agenta 007 si nicméně budeme muset ještě počkat.

Novým Jamesem Bondem má být Aaron Taylor-Johnson

Film

Lee Morrison: Být James Bond je ten nejlepší job, který může kaskadér mít

Muži

Může se vám hodit na Zboží.cz: Spectre DVD, Skyfall DVD, Casino Royale DVD, Není čas zemřít DVD

Reklama

Výběr článků

Načítám