Hlavní obsah

Novým Jamesem Bondem má být Aaron Taylor-Johnson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aaron Taylor-Johnson má hrát agenta 007. Podle britských médií měl třiatřicetiletý herec nedávno dostat oficiální nabídku a nyní vše závisí na tom, zda se rozhodne smlouvu podepsat. Další informace tvrdí, že by k tomu mělo dojít již v následujících dnech.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Aaron Taylor-Johnson je úspěšný herec.

Článek

O tom, kdo by měl hrát Jamese Bonda po Danielu Craigovi, se vedly mnoho měsíců vášnivé diskuze. Návrhy prý byly různé a na seznamu možných představitelů slavného agenta se objevila mnohá jména. Byli mezi nimi Henry Cavill, Idris Elba, Cillian Murphy nebo dokonce herečka Gillian Anderssonová.

Aaron Taylor-Johnson má prý výhodu v tom, že je rodilý Brit. Diváci ho znají mimo jiné z filmů Anna Karenina (2012), Kick-Ass (2013), Avengers: Age of Ultron (2015), Tenet (2020) nebo Bullet Train (2022).

Jak uvedl anonymní informátor deníku The Sun, Taylor-Johnson obdržel oficiální nabídku. Produkční společnost Eon Production se prý už připravuje na zahájení natáčení dalšího bondovského filmu a scenáristé usilovně pracují na scénáři.

„Pokud jde o Eon, jsou přesvědčeni, že Aaron v nadcházejících dnech smlouvu podepíše a všichni se připravují na velké oficiální oznámení,“ uvádí The Sun.

Lee Morrison: Být James Bond je ten nejlepší job, který může kaskadér mít

Muži

FOTO: Výstava Jamese Bonda v Praze ukazuje více než osmdesát originálních vozů

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám