Hlavní obsah

Filmové premiéry: ONEMASHOW: The Movie, Vocasy na tripu, Blue Beetle, Letní světlo, a pak přijde noc a Rambo III.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéru má dlouho utajovaný projekt Kamila Bartoška alias Kazmy ONEMASHOW: The Movie. O ztraceném a pomstychtivém psovi a jeho kamarádech je komedie Vocasy na tripu. Superhrdinou se stane hlavní postava akční sci-fi Blue Beetle. Letní světlo, a pak přijde noc a úsměvné islandské drama. V obnovené premiéře se vrací Rambo III z roku 1988.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

ONEMASHOW: The Movie

Projekt, na kterém showman a provokatér Kazma a jeho tým pracovali přes čtyři roky, vstupuje historicky v celovečerním formátu do kin. Podle distributora film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality.

ONEMASHOW: The Movie, Česko 2023, komedie/akční/dokument, 100 min., režie: Kazma Kazmitch, Andy Fehu, hrají: Kazma Kazmitch a další.

ONEMASHOW: The MovieVideo: Bontonfilm

Vocasy na tripu

Reg je extrémně roztomilý pes, jeho majitel Doug si to ale nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Když ho odveze opravdu hodně daleko, ztracený Reg narazí na partu toulavých psů, kteří naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi bouchnou saze, rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má.

Vocasy na tripu, USA 2023, komedie, 93 min., režie: Josh Greenbaum, hrají: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Sofía Vergara, Isla Fisher a další.

Trailer k filmu Vocasy na tripuVideo: CinemArt

Blue Beetle

Absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, ale zjistí, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, nečekaně se střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním dodávajícím mu mimořádné a nepředvídatelné schopnosti.

Blue Beetle, USA 2023, akční sci-fi, 127 min., režie: Angel Manuel Soto, hrají: Xolo Maridueña, Susan Sarandonová, Harvey Guillén, Elpidia Carrillo a další.

Blue BeetleVideo: Vertical Entertainment

Letní světlo, a pak přijde noc

V řídce osídlené vesnici na Islandu, žijí všichni obyvatelé daleko od sebe. Právě toto geografické zasazení je podstatné pro svérázný a hřejivý soubor postav, vypovídající o tom, jak jsme si jako lidé podobní a zároveň odlišní. Příběh o vztazích, strastích a radostech propletených v příbězích vesničanů.

Letní světlo, a pak přijde noc, Island 2022, komedie/drama, 111 min., režie: Elfar Aðalsteins, hrají: Sveinn Ólafur Gunnarsson, Heida Reedová, Atli Óskar Fjalarsson a další.

Letní světlo, a pak přijde nocVideo: Film Europe Media Company

Rambo III

Rambův bývalý velitel z Vietnamu, plukovník Samuel Trautman, vede misi na pomoc mudžahedínským vzbouřencům v Afghánistánu, kteří bojují proti sovětské invazi do Afghánistánu. Je tam ale zajat, uvězněn a krutě mučen ruským plukovníkem Zajcenem. Ze zajetí by ho mohl dostat jediný muž – a tím je právě Rambo.

Rambo III, USA 1988, akční, 102 min., režie: Peter MacDonald, hrají: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge, Kurtwood Smith a další.

Rambo IIIVideo: Pannonia Entertainment

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám