Hlavní obsah

Na Let It Roll míří Pendulum, Hybrid Minds či Sub Focus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Let It Roll se uskuteční 4. až 6. srpna 2022 na letišti v Milovicích. Za hlavní hvězdu pořadatelé označují australské Pendulum.

Foto: Let it roll

Pendulum

Článek

Vystoupit mají také Hybrid Minds, Sub Focus, Dimension, Wilkinson, DJ Marky či Friction. Melodický drum & bass přivezou Culture Shock, Delta Heavy, Matrix & Futurebound nebo aktuální australský objev Luude. Neurofunkovou smršť rozpoutají Eatbrain League, Magnetude, Mefjus, State Of Mind, Synergy a další.

Festival Let It Roll

„Sluší se zmínit také silnou sestavu českých a slovenských producentů a DJs, která je letos nabitější než kdy dřív! Posuďte sami – A-Cray, B-Complex, Changing Faces, Forbidden Society, Holotrope, Kutlo, Madface, Magenta, QO, Rido, Ripple, Simple Souls, Symplex, Trilo,“ doplnila za pořadatele Zuzana Kantorová.

Festival Let It Roll letos oslavuje 20 let své existence. První ročník se odehrál v pražském klubu Mlejn už v roce 2002. Vstupenky najdete na stránkách www.letitroll.cz.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám