Hlavní obsah

Na Krásných ztrátách vystoupí Tata Bojs, Vltava, Ledecký či Lipa

Festival Krásný ztráty Live se uskuteční 12.–13. srpna na statku ve Všeticích. Festival Michala Prokopa a jeho přátel zveřejnil kompletní program.

Foto: Supraphon/Salim Issa

Tata Bojs, zleva Jiří Hradil (klávesy), Vladimír Bár (kytara), Mardoša (baskytara), Milan Cais (zpěv, bicí) a Dušen Neuwerth (kytara).

Článek

Michal Prokop bude přítomen jak s kompletním uskupením Framus Five, tak s triem (s houslistou Janem Hrubým a kytaristou Pavlem Marcelem). Vystoupí také Janek Ledecký, skupina Vltava nebo Tata Bojs. Kuriozitou bude obnovený projekt Zelená pošta v podání Pavola Hammela a jeho mistrovských spoluhráčů.

„Písničkář Jan Burian vloni na Krásných ztrátách Live pokřtil tehdy nové album Michala Prokopa Mohlo by to bejt nebe... a samozřejmě také sólově zahrál své písně. Letos se ale vrací takříkajíc v plné parádě, totiž s vlastní rockovou kapelou, kterou – vlastně poprvé v životě – založil krátce před svou sedmdesátkou a pozici novopečeného rockera si v ní náležitě užívá,” poznamenala za pořadatele Zuzana Kantorová.

Foto: Lucie Levá

Peter Lipa procestoval s hudbou velkou část světa.

Dále vystoupí projekt Circus Ponorka zpěváka a hudebníka Jana Ponocného a legendární slovenský jazzový, bluesový a funkový zpěvák Peter Lipa, který je krátce před osmdesátkou stále ve formě.

Foto: Jaroslav Noska

Michal Prokop

Mezinárodní sestavu Los Made in Barcelona tvoří hudebníci z Katalánska, Uruguaye, Francie, Argentiny, Německa, Peru a Mexika. Zahrají son, cumbiu i reggae.

„Loni jsme museli neustále všem opakovat, že festival bude, neboť to nebylo jednoduché. Letos to můžeme rozšířit. Festival bude skvělý a půjde o neopakovatelné nejen hudební setkání,“ dodal producent David Gaydečka.

Do předprodeje v sítích Ticketportal a GoOut nyní přichází třetí vlna vstupenek za 1590,- a 1890,- včetně ubytování v kempu. Více na www.krasnyztratyvsetice.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám