Hlavní obsah

Mighty Sounds 2022: Festival nabízí hardcore pro fajnšmekry

Novinky, Michaela Maršálová, Vojtěch Šelong, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Český letní hudební festival Mighty Sounds je zaměřený na drsnější hudební žánry jako punk, ska a hardcore. Slyšet na něm můžete i reggae a rock´n´roll. Po nucené koronavirové pauze se fanoušci mohou těšit na další nabitý ročník.

Foto: Jan Šída, Právo

The Casualties v Táboře.

Článek

Prvních pět ročníků Mighty Sounds se od roku 2005 konalo v Olší u Opařan, v roce 2021 se festival poprvé konal v Aeroklubu Tábor. Každoročně na něj zavítají tisíce až desetitisíce diváků.

Program

Kromě beach volejbalu a mnoha dalších aktivit, které festival zajišťuje, je samozřejmostí i hudební program. V roce 2022 se představí Dropkick Murphys, Social Distortion, Royal Republic, Acidez, Agnostic Front, Anti-Flag, Crystal Lake, The Baboon Show, The Rumjacks a mnoho dalších. Celý program nejdete na webových stránkách festivalu.

Brutal Assault 2022: Cannibal Corpse, As I Lay Dying, Jinjer a další

Festivaly

Vstupenky

Celofestivalové vstupenky se prodávají od 2500 korun, v prodeji jsou i jiné verze vstupenek, které naleznete na oficiálních stránkách akce. Lupeny, které byly zakoupeny na zrušený festival v roce 2020 a 2021 budou automaticky platit i letos.

Lidé ve věku 13 až 17 let, senioři nad 66 let a držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mají speciální slevu. Na místě si můžou koupit třídenní vstupenku za padesát procent její původní ceny.

Doprava autem, vlakem i autobusem

Aeroklub Tábor se nachází asi 15 minut pěšky od autobusové zastávky Tábor čerpací stanice, kde se můžete dostat z pražského nádraží přímým spojem.

Pojedete-li autem, mějte na paměti, že se na parkovišti vybírá poplatek. Místo na klasickém parkovišti lze zakoupit v předprodeji nebo na místě.

Rock for People 2022: To nejlepší z domácí i světové rockové scény

Festivaly

Ubytování ve stanovém městečku

Na festivalu se můžete ubytovat ve stanovém městečku – ve vlastním stanu. Cena místa je 500 korun na celou dobu. Zajištěn je přístup k mobilním toaletám, umývacím žlabům, sprchám (sprcha je zpoplatněna částkou 40 korun) a keramickým toaletám (za jednorázový poplatek 20 korun).

Také si můžete připlatit za Camp Village DeLuxe, kde místo stojí 800 korun a v ceně je neomezený přístup k odděleným sprchám a keramickým toaletám.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám