Hlavní obsah

Festival Mezi ploty před ploty, s Tomášem Klusem a Kašpárkem v rohlíku

Oblíbený festival Mezi ploty letos probíhá v netradičním říjnovém termínu. V neděli vystoupí v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice mimo jiné Tomáš Klus, Richard Nedvěd nebo skupiny Please The Trees, pro děti zase zahraje Kašpárek v rohlíku. Novinky.cz dění přenášejí živě.

Živě: Festival Mezi ploty před ploty, s Tomášem Klusem a Kašpárkem v rohlíku Video: Mall.tv

 
Článek

Kvůli pandemii, hygienickým opatřením nemohl letošní ročník proběhnout v plném rozsahu. I proto jej organizátoři pojmenovali MEZI PLOTY před ploty. Původně totiž hrozilo, že areálu nemocnice, konkrétně do zdejšího parku, nebude moci vstoupit nikdo.

Na konec dovnitř mohli diváci vejít, ovšem vyměřená kapacita se zaplnila ještě před zahájením festivalu.

Festival Mezi ploty zazáří v podzimních barvách

Kultura

„Sledujte nás, prosím, on-line, třeba na Novinkách.cz,“ prosí za organizátory Adam Nedvídek.

MEZI PLOTY před ploty

  •  Vstup na akci je zdarma, ale počet návštěvníků na místě byl omezený. Proto již není možné se na akci registrovat, ovšem živě ji lze sledovat na Novinkách.cz a na festivalovém Facebooku.
  • Po skončení fyzické akce až do 8. října pokračovat festivalový stream, plný rozhovorů. Osobnosti jako Arnošt Goldflam, Vilma Cibulková, Jan Potměšil či Martin Němec budou mluvit o umění, o festivalu, ale i tak vůbec o životě.
  • Odborné přednášky a diskuze se uskuteční o třech víkendech: 9.–10. října, 16.–17. října a 23.–24. října. Poběží na facebookových stránkách Mezi ploty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám