Hlavní obsah

Eva Burešová vyrazí na koncertní turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová vyrazí na Eva Tour 2023. Série čítá deset koncertů, začne 10. dubna v ostravském klubu Barrák a skončí 11. května v pražském Lucerna Music Baru.

Foto: TV Prima

Eva Burešová se členy své doprovodné kapely.

Článek

„Byť je do příprav zapojena spousta lidí, neznamená to, že já jen sedím doma a čekám na výsledek,“ tvrdí Burešová. „Jsem v každodenním kontaktu se všemi, od techniky po kapelu. Řešíme nové písně, design, vizáž, suvenýry. Jedeme v tom společně, aby to bylo co nejlepší.“

Repertoár, který fanoušci uslyší, už je kompletní. „Nejtěžší bylo seřadit písně za sebou. Je pravda, že jsme se na tom zasekli déle, než jsme předpokládali. V repertoáru máme i úplně nové skladby, a tak se snažíme najít nejlepší moment, kdy je během koncertu představíme,“ vysvětluje zpěvačka.

Na všech vystoupeních bude k prodeji speciální limitovaná edice suvenýrů. Jinde než na turné nebudou k sehnání a jejich koupí fanoušci přispějí na charitu.

„Radost mám ze všeho. Z celého toho snu, který se denně mění v realitu. Když jsem poprvé viděla billboardy, málem jsem nabourala. Je to boží. A obavy? Žádné nejsou. Všechno zvládneme, a kdyby vypadla elektřina, zapálíme svíčky a zahrajeme koncert akusticky. Hlavně ať se lidi baví a na chvíli zapomenou na strasti, které řeší,“ konstatuje zpěvačka.

Po vystoupení v Ostravě následují zastávky v Olomouci (11. 4.), Brně (12. 4.), Jablonci nad Nisou (25. 4.), Pardubicích (26. 4.), Plzni (27. 4.), Ústí nad Labem (2. 5.), Hradci Králové (3. 5.), Jindřichově Hradci (4. 5.) a Praze (11. 5.).

Reklama

Související témata:

Související články

RECENZE: Bodyguard jako romantická lovestory

Po loňské bratislavské premiéře se muzikál The Bodyguard ve čtvrtek objevil i na pražském jevišti. V české premiéře ho uvedlo Hudební divadlo Karlín.

Výběr článků

Načítám