Hlavní obsah

Další rána pro Novu: O SuperStar nebyl zájem ani druhý den

Praha

O pěveckou reality show Česko Slovenská SuperStar není zájem. Ani druhý díl totiž u českých diváků neuspěl. Nejenže opět nedosáhl miliónové hranice, navíc na plné čáře prohrál s primáckým seriálem Cesty domů.

Článek

Na Nově začíná být horko. Poté, co u diváků propadla turecká telenovela Tisíc a jedna noc, stejný osud, jak se zdá, čeká i druhý novácký trumf. O SuperStar po dvou odvysílaných dílech není zatím zájem.

„Včerejší díl Česko Slovenské SuperStar sledovalo 26,59 % diváků v cílové skupině 15-54 let, v kategorii 15 se dívalo 932 tisíc diváků,“ sdělila Novinkám Marie Fianová z tiskového oddělení Novy.

Sledovanost pořadu má sice vzrůstající tendenci, oproti 928 tisícům diváků z prvního dne jde ale o zanedbatelné 4 tisíce. A na konkurenční Primě tak začali slavit. Jejich seriál Cesty domů totiž měl o sto tisíc diváků více než novácká reality show.

„Nás velmi těší, že Cesty domů mají stabilní obec fanoušků, kteří si svůj pořad najdou, a to nezávisle na konkurenci,“ sdělila Novinkám mluvčí Primy Jana Kocová.

Reklama

Výběr článků

Načítám