Hlavní obsah

Clooney a Pitt v černé komedii bratří Coenů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva hollywoodští fešáci potěší své fanoušky a hlavně fanynky v nové černé komedii slavných filmových bratrů Joela a Ethana Coenových. Jak uvedl Hollywood Reporter, hrdinou filmu Burn After Reading má být agent CIA, který ztratí text své připravované knihy.

Článek

Kromě Pitta a Clooneyho se v Burn After Reading pravděpodobně objeví i Frances McDormandová, nezapomenutelná těhotná šerifka Marge Gundersonová z Farga, které je rovněž dílem Coenových. Clooney s nimi už spolupracoval např. na Bratříčku kde jsi? nebo Nesnesitelné krutosti.

Coenové budou letos soutěžit v Cannes se svým novým počinem No Country for Old Men. Úspěchy slaví téměř každý jejich snímek, v devadesátých letech to byl Barton Fink, Big Lebowski, či Fargo, v poslední době Lupiči paní domácí nebo Muž, který nebyl.

Podrobnosti o příběhu Coenové zatím tají. Není jasné ani to, koho má hrát Pitt a koho Clooney. Scénář napsali Joel a Ethan společně a natáčet se začne v srpnu.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám