Hlavní obsah

Bude seriálové pokračování Rodiny Addamsovy

Právo, Kristýna Čtvrtlíková

Filmař Tim Burton chystá svůj první hraný seriál, který naváže na hororovou satiru Rodina Addamsova, jak uvedl server Deadline.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tim Burton chystá sérii.

Článek

Tim Burton, jenž se do filmového kánonu zapsal coby tvůrce výstředních děl Střihoruký Edward nebo Ospalá díra, by se měl kromě produkce seriálu pravděpodobně ujmout také režie. Tvůrci připravovaného počinu budou Alfred Gough a Miles Millar, kteří v minulosti spolupracovali na sci-fi snímku Jsem číslo čtyři nebo komediálním westernu Tenkrát na východě.

Nejnovější zpracování Addamsovy rodiny, jejíž předlohou je stejnojmenný komiks z pera Charlese Addamse z roku 1938, zasadí autoři podle neoficiálních informací z webu Deadline do současnosti. Protagonistkou, která bude provázet příběhem, se stane malá dcera Gomeze a Morticie Addamsových Wednesday.

Excentričtí Addamsovi, kteří karikují tradiční představu o ideální americké rodině minulého století, se dočkali četných adaptací. Mezi nejznámější verze patří dvouřadý sitkom z poloviny šedesátých let Davida Levyho s Carolyn Jonesovou a Johnem Astinem v titulních rolích rodičů nebo celovečerní film režiséra Barryho Sonnenfelda z roku 1991, v němž zazářili Anjelica Hustonová a Raul Julia.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám