Hlavní obsah

Bruce Willis nevyměkl. Přichází s další akcí ze staré školy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nové verzi starého akčního příběhu Přání smrti se v hlavní roli objeví Bruce Willis. Sekundovat mu mají Vincent D’Onofrio či Elisabeth Shueová. Do českých kin by měl film vstoupit už v listopadu. Déle si fandové počkají na pokračování Smrtnosné pasti. Tentokrát to má být prequel (nový příběh, jehož děj se odehrává před dějem již existujícího filmu).

Foto: Forum Film

Bruce Willis ve filmu Přání smrti

Článek

Death Wish (Přání smrti) asi nebude ohromovat originalitou scénáře, jde o remake s klasickým mustrem – dobrý muž a táta od rodiny, doktor Paul Kersey zažije rodinnou tragédii, spravedlivě se rozhořčí a vezme zákon do vlastních rukou.

Přání smrti natočil producent, režisér, scenárista a herec Eli Roth, který režíroval třeba horor Hostel. Bruce bude nepochybně masakrovat zlé chlapíky, jak to má ve zvyku, a pravděpodobně občas procedí nějakou tu suchou hlášku. Tvůrci každopádně avizují humor.

Film podle knižní předlohy Briana Garfielda natočili už v roce 1974 s Charlesem Bronsonem. V nové verzi si zahráli mimo jiné Vincent D’Onofrio a Dean Norris ze seriálu Perníkový táta a z filmu Vyjednavač.

Návrat do sedmdesátek

O prequelu Smrtonosné pasti se spekuluje už déle, ale přesný děj nikdo neprozradil. Vzhledem k tomu, že se má odehrávat v sedmdesátých letech, bylo by absurdní, aby Bruce Willis, který oslavil 62. narozeniny, hrál začínajícího policistu Johna McClanea. Hlavní role se asi ujme nový herec, ale producenti musí zároveň vyhovět fandům, kteří chtějí vidět Willise, takže mu pravděpodobně dají malou roličku.

Server IMDB uvedl, že se projekt jmenuje Die Hard Year One, jinde se používá také Die Hard 6: Die Hardest. Režie se ujme Len Wiseman, ale datum premiéry je ve hvězdách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám