Hlavní obsah

Brad Pitt v tanku porazí nacisty, Eastwoodův Americký sniper loví teroristy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční film Americký sniper režiséra Clinta Eastwooda půjde do amerických kin příští leden. Datum české premiéry ještě nemá, podobně jako válečný snímek s Bradem Pittem Fury.

Foto: Columbia Pictures

Brad Pitt ve válečném snímku Fury

Článek

Americký sniper se točí kolem člena jednotky Navy SEAL, kterého hraje aktuálně velmi populární Bradley Cooper. Ten se proslavil v úspěšných hollywoodských snímcích, převážně komediích, jako Až tak moc tě nežere, Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku a v poslední době v Terapii láskou.

Scénář má být inspirován životem Christophera Kylea, který se stal legendou v Navy SEAL, protože měl oficiálně na kontě 160 potvrzených mrtvých nepřátel a údajně ještě 250 nepotvrzených. Je brutální ironií, že tento muž v roce 2013 nezemřel v boji rukou nepřítele, byl při bizarní události zabit svým kolegou z armády, který trpěl psychickými problémy.

Foto: Columbia Pictures

Brad Pitt (z filmu Fury)

Foto: Columbia Pictures

Z filmu Fury

Před Americkým sniperem bude mít premiéru další film plný akce, Fury s Bradem Pittem v hlavní roli, který sleduje pětičlennou posádku amerického tanku v roce 1945 během pádu nacistického Německa.

V hlavních rolích uvidíme také Logana Lermana, Shiu LaBeoufa, Jona Bernthala, Scotta Eastwooda, Jasona Isaacse, Michaela Peñu, Jima Parracka, Brada Williama Henka, Marka Badhama a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám