Hlavní obsah

Benátská noc s Anthrax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TURNOV

Dvanáctý ročník festivalu Benátská noc, který je věnovaný předčasně zesnulému spoluzakladateli Pavlu Mikezovi, začíná tento pátek na Malé skále u Tur nova od 14 hodin a potrvá do nedělního večera. Hlavní hvězdou jsou v pátek američtí Anthrax, kteří patřili k prvním propagátorům odsekávaného thrashe a později je zaujal crossover.

Foto: Vratislav Konečný

Libochovice stojí na břehu Ohře,k zámku přiléhá rozsáhlý park,koná se tu řada kulturních akcí

Článek

Dále vystoupí švédští Evergrey a v neposlední řadě se lze těšit na přehlídku předních českých a slovenských kapel jako jsou Pražský výběr, Tři sestry, David Koller band, MIG 21, Kryštof, Monkey Bussiness, Skyline, Gaia Mesiah a další téměř stovka interpretů.

Program v sobotu a v neděli začíná od desíti hodin.

Oproti loňským ročníkům doznal areál značných změn. Asi největší je jeho rozšíření na téměř dvounásobnou plochu a přítomnost tří pódií. A jelikož nejen muzikou na festivalu živ je člověk a k punktu dobrého festivalu to zkrátka patří, přichystali pořadatelé spoustu atrakcí od vodního fotbalu po bungee jumping. O stáncích se vším možným včetně jídla všeho druhu nemluvě. V sobotu ráno od devíti hodin je možné se zúčastnit tradiční neckyády na Jizeře, tentokrát i bez necek, plavidla si lze zapůjčit. A tentýž den od jedné se koná fotbalové utkání místního klubu s 1. RFC Spark.

Vstupenky jsou  k dostání v předprodejích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal jednodenní za 350 Kč, permanentka za 650 Kč. Na místě stojí vstup na jeden den 400 Kč, permanentka 700 Kč.

Výběr článků

Načítám