Hlavní obsah

Barbora Poláková chce ve Foru Karlín létat. Teď se to učí

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Barbora Poláková se nenudí. Rozhodla se, že se naučí létat, a do toho natáčí klip již k pátému singlu z poslední desky ZE.MĚ. Na Novinkách.cz přinášíme exkluzivně záběry z jejích prvních leteckých pokusů.

Barbora Poláková se učí létat.Video: Supraphon

 
Článek

Poláková se připravuje na koncert v pražském Foru Karlín, který proběhne 26. října. „Můj sen je se během koncertu proletět nad hlavami fanoušků, alespoň těch v prvních řadách. Zkušenosti s akrobacií už nějaké mám, ale fyzicky je to dost náročné, tak musím v létě pilně trénovat,“ říká zpěvačka.

Na koncertu s ní a její kapelou vystoupí i snowboardistka Eva Samková, kterou zpěvačka přizvala na natáčení posledního klipu ke skladbě Poď si, Kühnův dětský sbor a dojde i na další vizuální a hudební překvapení.

Foto: Supraphon

Barbora Poláková dělá pokroky.

Nový klip Polákové se točí k písničce Kdyby. Napsala ji s Davidem Hlaváčem. „Po dlouhé debatě o různých momentech v životě, kdy si říkáme, co by bylo, kdyby, nám z toho vznikl tenhle text. Vychází z naší fascinace, jak životní cestu určují často i úplně malá, zdánlivě nepodstatná rozhodnutí,” popisuje Bára.

„Abychom nebyli příliš patetičtí, převedli jsme tuto myšlenku do metafor. A to stejné, respektive další, vizuální nadstavbu tohoto principu, se chystáme převést i do klipu. Rádi bychom abstraktními i konkrétními obrazy zmátli diváka, který nebude vědět – díky optickým klamům všech druhů, kde je nahoře, dole, co je velké, malé a tak dále. Kdyby vlasům rostly vlasy, pochopil bys nekonečno,“ komentuje chystaný klip Poláková.

Režie klipu se ujme dvojice Jakub Machala a Jan Bártek, kteří s Bárou spolupracovali na klipu Po válce.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám