Hlavní obsah

Asi vznikne třetí Mamma Mia!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmový muzikál Mamma Mia!, jenž měl premiéru v roce 2008 a který natočila britská režisérka Phyllida Lloydová, si získal srdce milionů fanoušků po celém světě. O deset let později bylo představeno pokračování Mamma Mia! Here We Go Again, pod nímž už byl podepsaný anglický režisér Ol Parker.

Foto: Profimedia.cz

Tátové Colin Firth, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan s mámou Meryl Streepovou a dcerou Amandou Seyfriedovou v prvním filmu.

Článek

Tentýž muž nyní portálu Screen Rant naznačil, že fanoušci mohou očekávat další film z této série. V rozhovoru přiznal, že diskuse o obnovení série probíhají. Jistě i kvůli tomu, že oba již uvedené snímky měly velký ohlas a dohromady vydělaly více než miliardu dolarů.

O vzniku třetího dílu Mamma Mia! se v médiích spekuluje dva roky. První se o něm v roce 2020 zmínila producentka Judy Craymerová. Nyní v rozhovoru pro The Daily Mail prozradila, že nápad na pokračování měla už dávno, ale pandemie koronaviru její plány překazila.

„Myslím, že jednoho dne třetí díl bude, protože jsem od začátku chtěla, aby to byla trilogie. A i filmové studio Universal by chtělo, aby vznikl třetí film,“ řekla v rozhovoru.

Stejně pozitivně se k tomuto nápadu vyjádřili i herci, kteří byli v prvním a druhém filmu obsazeni v hlavních rolích. Amanda Seyfriedová, jež ztvárnila hlavní postavu Sophie, se přiznala, že pracovat v takovém obsazení je potěšení, a k natáčení se touží vrátit.

Zprávy, které kolují v médiích, sice zatím nejsou oficiálně potvrzené, ale zdají se být přesvědčivé, tím spíš, když se Craymerová zmínila, že se nehodlá zastavit u dvou filmů v sérii a je možné, že vznikne další díl, který cyklus uzavře.

„Judy Craymerová, geniální producentka muzikálu a prvních dvou filmů, vždy plánovala, že to bude trilogie. To je vše, co k tomu můžu říct. První film vydělal obrovské množství peněz a myslím, že i my jsme vydělali slušnou částku. Vím, že je tu hlad po třetím filmu, a vím, že má plán. Nebylo by to krásné?“ řekl režisér Parker.

Může se vám hodit na Zboží.cz: DVD: Mamma Mia!, Mamma Mia! Here We Go Again, CD: Mamma Mia!: The Movie Soundtrack

Reklama

Související témata:
Mamma Mia

Související články

Výběr článků

Načítám