Hlavní obsah

Americký rockový kytarista Slash vydá nové album v květnu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V těchto dnech dokončuje americký rockový kytarista Slash své nové album. Deska, která vzniká ve studiích v Los Angeles a zatím nemá název, bude druhá v jeho sólové diskografii. Slash už oznámil, že kolekce vyjde 21. května letošního roku.

Foto: Petr Horník, Právo

Slash

Článek

Bude to dva roky po úspěšném debutu, který se jmenoval prostě Slash. Kytarista, jenž proslul na přelomu osmdesátých a devadesátých let jako člen kontroverzních Guns N’Roses, si do svých skladeb přizval jako hosty slavné osobnosti světové hudební scény. Ve skladbách mimo jiné zpívají Ozzy Osbourne, Dave Grohl z Foo Fighters, Lemmy Kilmister z Motörhead nebo Iggy Pop.

Novinku už Slash připravil bez slavných hostů, nicméně s vynikajícím zpěvákem a zde i spoluautorem skladeb Mylesem Kennedym. Produkoval ji Eric Valentine, který pracoval už na debutu. Současnou sestavu kapely tvoří kromě Slashe a Kennedyho baskytarista Todd Kerns a bubeník Brent Fitz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám