Hlavní obsah

Abaton v rytmu hip hopu a snowboardingu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V rámci putovního projektu Reel Skillz bude v sobotu 2. dubna patřit pražský klub Abaton hiphopovým rýmům a fandům snowboardingu a extrémních sportů. Kromě největší hvězdy večera, polské skupiny Grammatik, čeká diváky pestrý program, který začne po 20. hodině.

Článek

Na třech scénách, hiphopové, 4x4 a snowboardové se představí vedle legendárních Grammatik, kteří přivezou do Abatonu čerstvou desku 3, i přední čeští rappeři a jezdci freestylu.

Reel Skillz je společný projekt hiphopové scény a Asociace českého snowboardingu, která sobotní párty slavnostně zakončí letošní sezónu a vyhlásí vítěze poháru ve freestyle snowboardingu.

Další lahůdkou hlavní stage je avizovaný křest desky Původ umění talentovaného rappera Marpa z formace Charakter crue. Na jedné ze skladeb spolupracoval s B Realem ze Cypress Hill a rapperem OutThere. Po nich nastoupí Hugo Toxxx, DBS, Syndrom Snopp a D.Real.C.

Hudební program na podiu 4x4, kterému budou vládnout DJové věnující se funky a latino Robot a Salezly a DJs Veka, Paik, SmoG, Side a Omar, osvěží výstava velkoformátových fotografií extrémních sportů, premiéra filmu The Shaun White Album a velkoplošná projekce Process 2005 a filmu Dai Aira Take Your Time.

Na třetí "scéně", respektive na přilehlé zahrádce, předvedou na sněhu exhibici svých triků jezdci na menší obdobě snowboardů, tzv. snowdecks.

Abaton (Povltavská 2177)

Cena: 190 korun

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám