Hlavní obsah

Zvrhlík chtěl na Benešovsku znásilnit mladou ženu, z místa ujel autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

Neznámý pachatel se 9. prosince před půlnocí na silnici mezi Vlašimí a Domašínem na Benešovsku pokusil znásilnit mladou ženu, která se vracela domů. Policisté v pátek zveřejnili portrét možného pachatele a žádají o pomoc veřejnost. Lidé mohou volat na linku 158, řekl policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Foto: Policie ČR

Kriminalisté pátrají po muži, který se měl 9. prosince před půlnocí pokusit znásilnit mladou ženu, když se vracela domů po silnici mezi Vlašimí a Domašínem na Benešovsku. Zveřejnili portrét možného pachatele a žádají o pomoc veřejnost.

Článek

Věk podezřelého muže se odhaduje mezi 23 a 30 lety. Byl 180 až 190 centimetrů vysoký, měl blonďaté vlasy ostříhané na ježka a modré oči. Oblečen byl do tmavé mikiny s velkou kapsou vpředu a kapucí, tmavých tepláků a černobílých sportovních bot. Na zadní straně mikiny byl bílý znak s nápisem.

"Je předpoklad, že využil k přepravě do inkriminovaného místa osobní vozidlo tmavé barvy, které mělo na zadních sklech stínítka pro děti," doplnil Vinčálek.

Reklama

Výběr článků

Načítám