Hlavní obsah

Ztráta rozumu řidiče na Berounsku: Kamionem pocuchal dům, drásal polní cestu a zničil ohradu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chyňava

Značně vyšinutě si počínal a pořádnou spoušť po sobě nechal řidič kamionu na Berounsku, kterého policie hledala poté, kdy měl vrazit do rodinného domu a poškodit na něm střechu. Od nehody ujel a namířil si to v kamionu s návěsem na polní cestu, přičemž jízdou rval ze země velké kameny a mimo jiné rovněž naboural ohrazení pro koně.

Nehoda kamionu na BerounskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Na podezřelého řidiče kamionu upozornili ve středu kolem 9. hodiny svědci z Malých Přílep, které jsou částí obce Chyňava, kde měl vrazit do domu a poškodit střechu.

„Pokračoval na Nenačovice po polní cestě. Tíhou vozidla se při jízdě například vyrvaly kameny z cesty. Policisté rovněž našli poškozený ohradník pro koně,“ sdělila mluvčí policie Michaela Richterová.

Řidiče se pak podařilo dostihnout a zastavit u odbočky na jednu z farem. Zkoušky na alkohol a jiné návykové látky byly podle mluvčí negativní.

Policisté incident dále prověřují, zatím není zřejmé, jak muž své jednání vysvětlil ani jaký mu hrozí případně trest. Věk ani národnost muže policie zatím rovněž neuvedla.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda kamionu na Berounsku

Namol opilý šofér kamionu vjel z benzínky na D1 do protisměru. Šílený hazard zachytila kamera

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám