Hlavní obsah

Zlodějka v Pardubicích zapomněla v obchodě peněženku. Došla si pro ni na služebnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlodějku v Pardubicích doběhla vlastní chyba, vlastně dvě. Zaprvé se nechala chytit při krádeži oblečení a za druhé v obchodě zapomněla svoji peněženku. Ta se dostala až ke strážníkům, kteří však ženu rovnou potrestali.

Foto: MP Pardubice

Věci, které prodavačka odevzdala

Článek

Na služebnu městské policie se v uplynulých dnech dostala nálezkyně, která přinesla zapomenutou peněženku. Tu v obchodě nechala neznámá žena, která chtěla podle strážníků odnést pět šatů za tisíc korun.

Jenže šatů v kabelce si u pokladny všimli a ona je musela vyložit. Následně podezřelá z místa rychle zmizela. Bez portmonky.

Prodavačka proto peněženku i s fotkou ženy předala strážníkům.

„Vedle šesti tisíc korun v hotovosti, hromady účtenek, fotografie a několika kartiček v peněžence nebyl žádný doklad, a tak začalo trpělivé hledání podle věrnostních kartiček. To vedlo k telefonnímu číslu a tomu, že se majitelka po chvíli dostavila na služebnu pro ztracené věci,“ vylíčil další sled událostí mluvčí strážníků Jiří Sejkora.

Věci ji strážníci předali, ale zároveň poznali, že jde o stejnou ženu, která byla vyfocená při krádeži. Dostala tak pokutu za přestupek ve výši 1500 korun.

Lidi v Pardubicích děsil morový doktor s noži

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám