Hlavní obsah

Zlodějka okradla bezbranného invalidu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zlodějka z Břeclavska si podle svědků v Praze začátkem týdne vyhlédla plně invalidního muže pohybujícího se pouze o berlích a ukradla mu asi pětset korun a osobní věci. Bezcitnost, s jakou využila postižení své oběti, pobouřila kolemjdoucí, kteří ji začali honit. Díky nim nakonec skončila na policii.

Článek

Podle policistů ze čtvrtého pražského obvodu tento případ šokující bezohlednosti a drzosti nemá obdoby.

"Dvaačtyřicetiletá žena v Praze 4 v ulici U Nových domů přistoupila k devětapadesátiletému invalidnímu důchodci, kterého již více než deset minut sledovala. Rozepnula mu zip u tašky, kterou měl v podpaží, a odcizila mu z ní kartu fanklubu fotbalového družstva, písemnosti a pětisetkorunovou bankovku. Invalidní důchodce se nemohl bránit a toho si bylo dotyčná dobře vědoma," uvedla policejní mluvčí Iva Knolová.

Podezřelá se i s lupem dala na útěk, ale daleko se naštěstí nedostala. Byla zadržena svědky události a předána policistům. Ti ji obvinili z trestného činu loupeže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám