Hlavní obsah

Zloděj v Praze vykradl byt pokerového hráče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O věci a peníze v hodnotě tři miliony korun přišel před Vánoci pokerový hráč v Praze. Připravil ho o ně neznámý zloděj, který se vloupal do jeho pronajatého bytu. Stačilo mu na to šest minut.

Podezřelý odnáší věci pokerového hráče.Video: Policie ČR

 
Článek

Hráč pokeru přijel do Prahy na turnaj a zaplatil si ubytování přes Airbnb v Pobřežní ulici v Karlíně. Když se v noci vrátil do bytu, zjistil, že ho někdo vykradl.

„Z bytu si odnesl kufr s jeho věcmi, kde byly peníze, pokerové žetony a další věci v celkové hodnotě přesahující tři miliony korun,“ sdělil mluvčí policistů Jan Daněk.

Detektivové zajistili kamerové záznamy s podezřelým, který do domu přichází s prázdnou a přibližně po šesti minutách odchází s kufrem a batohem.

Foto: Policie ČR

Podezřelý odnáší věci pokerového hráče.

„Dá se tedy říci, že si za každou minutu v domě vydělal půl milionu korun. Je to ale jen hypotéza, protože když ho někdo pozná, kriminalisté ho dopadnou a soud odsoudí, tak mu hrozí za tento čin až osm let ve vězení,“ vypočetl Daněk.

Informace o totožnosti přijme známá linka 158.

Policie zveřejnila video ze zadržení muže na poliklinice v Praze. Měl ostrou střelnou zbraň

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám