Hlavní obsah

Zloděj si z domu na Vyškovsku odnesl čtyři miliony, policie hledá svědka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Zatím neznámý zloděj si z domu na Vyškovsku odnesl šperky a peníze za více než čtyři miliony korun. Policie po něm pátrá, v této souvislosti hledá důležitého svědka.

Policie hledá důležitého svědkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Zloděj si kořist z rodinného domu na Vyškovsku odnesl v první polovině října. Dostal se do něj poničením skleněné výplně okna, celé obydlí pak prohledal. „Nakonec byl nadmíru úspěšný, hovoří o tom způsobená celková škoda. Lapka si totiž z místa odnesl šperky a finanční hotovost převyšující částku čtyři miliony korun,“ uvedl její mluvčí Petr Vala.

Policie na jihu Moravy má nového rekordmana. Muž za volantem nadýchal šest promile

Krimi

Případ vyšetřují vyškovští kriminalisté pro trestné činy krádež a porušování domovní svobody, kdy pachateli v případě odsouzení hrozí až osmileté vězení. Policisté podle mluvčího vyslechli desítky lidí a zhlédli hodiny kamerových záznamů, přesto jim pachatel uniká.

Nedaleko místa činu se ale kriminalistům podařilo zajistit videozáznamy, na kterých se nachází neznámý svědek. „Tento muž by policistům mohl svou případnou svědeckou výpovědí významným způsobem přispět k objasnění činu,“ uvedl mluvčí. Policie na webu záznam zveřejnila. Pokud by kdokoliv dotyčného na záznamu poznal, má kontaktovat policii na tísňové lince 158.

Foto: Policie ČR

Policie hledá důležitého svědka.

Reklama

Výběr článků

Načítám