Hlavní obsah

Zloděj okradl záchranáře. Po Praze pak běhal v jejich bundě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Do auta záchranné služby v Praze se minulý víkend vloupal neznámý muž. Odhalení nebylo nijak složité, protože policisté později natrefili na podezřelého v bundě záchranářů.

Muž v Praze okradl záchranářeVideo: Policie ČR

 
Článek

Podle zjištění policistů se muž vloupal do záchranářského auta v noci na sobotu. Kromě jiných věcí si odnesl i bundu. To mu však nestačilo a vloupal se ještě do dalšího auta, škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun.

S kradenými kartami objížděli na elektrokoloběžkách obchody v Praze. Zachytila je kamera

Krimi

Policisté muže zadrželi o dvě hodiny později na I. P. Pavlova, kde pobíhal v bundě záchranářů. „Muž zprvu zapíral a k vloupání se neznal, dokonce hlídce ukázal i místo, kde bundu našel. Nakonec se k činu doznal, což následně potvrdily i kamerové záznamy,“ informoval mluvčí policie Jan Rybanský.

Při výslechu se pak přiznal k vloupání do dvou aut a dva dny předtím ještě do BMW. Policie prověřuje, zda nemá prsty také v krádežích v hotelích. Muž skončil ve vazbě, protože v červenci jej soud za krádeže již odsoudil.

Foto: Policie ČR

Muž v odcizené bundě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám