Hlavní obsah

Zloděj odjel v Ústí nad Orlicí s autobusem, klíče našel v zapalování

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Orlicí
Aktualizováno

Krádež linkového autobusu vyšetřují od čtvrtka policisté v Ústí nad Orlicí. Neznámý zloděj našel prázdné vozidlo u železniční stanice, odjezd mu usnadnily klíče zanechané v zapalování. Autobus se v pátek podařilo najít, po zloději policie dále pátrá.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po zloději, který odjel s autobusem

Článek

O případu informovala v pátek mluvčí policie Lenka Vilímková. Řidič autobusu zaparkoval ve čtvrtek v sedm hodin ráno u stanice Ústí nad Orlicí město. Když se ve 12:30 hodin vrátil, autobus už byl kdovíkde.

Jedenáctiletý chlapec ukradl školní autobus

Koktejl

„Na zemi ležely pouze střepy, zřejmě od rozbitého levého okna u řidiče. V uzamčeném interiéru bylo osvědčení o registraci vozidla, tachograf a klíče k jeho nastartování zasunuté ve spínací skříňce,” uvedla mluvčí.

Ukradl autobus na Liberecku, autem projel vrata

Krimi

Policisté vyhlásili po vozidle a jeho řidiči celostátní pátrání, o spolupráci požádali i kolegy z Polska.

Ukradený autobus se podařilo najít odstavený v Ústí nad Orlicí. „Po pachateli krádeže stále pátráme,” sdělila v pátek odpoledne Vilímková. Autobus policie vrátila majiteli, který ještě před vypátráním vozidla odhadoval případnou škodu na 300 000 korun.

Muž ukradl v Liberci linkový autobus

Krimi

„Jakékoliv informace o krádeži autobusu přijmeme na lince 158 nebo na telefonním čísle 974 580 661,” dodala Vilímková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám