Hlavní obsah

Žhář zapálil u domu v Praze dodávku. Mstil se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletý muž podle policie podpálil v létě na zahradě rodinného domu v Praze dodávku. Sám se přitom popálil. Muž po dopadení uvedl, že si tak vyřizoval osobní spory.

Muž zapálil dodávku v Praze.Video: Policie ČR

 
Článek

Žhář polil dodávku hořlavou látkou a zapálil ji u domu v pražských Klánovicích. Nikomu se nic nestalo a požár byl rychle uhašen.

Kriminalisté během vyšetřování hledali auto podezřelého s atypickou zlatou barvou. Museli prověřit 2000 aut, aby se dostali na stopu 33letého muže. Ten byl zadržen v pondělí.

Foto: Policie ČR

Muž zapálil dodávku v Praze.

„Při výslechu se třiatřicetiletý podezřelý kriminalistům k činu přiznal a sdělil jim, že vozidlo zapálil z důvodu osobních sporů z minulosti, které měl s majitelem vozidla,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Díky rychlému uhašení se podařilo zabránit škodě ve výši 18 milionů korun na přilehlé budově. Muž byl proto obviněn ze spáchání trestného činu obecné ohrožení, za což mu v případě odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Rozzuřený zákazník rozbil v Praze taxikáři lahev o hlavu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám