Hlavní obsah

Ženu v Kladně vyhnal z koupelny štír ve vaně. Hledá se chovatel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Úprkem z koupelny vyvrcholilo pro ženu z Kladna nemilé překvapení, když ve vaně našla štíra. Její manžel jedovatého klepítkatce zavřel do zavařovačky a zavolal městskou policii. Na její služebně zvíře čeká na svůj další osud, majitele se totiž zatím nepodařilo dohledat.

Foto: MP Kladno

Štíra našla žena doma ve vaně.

Článek

O případu ve středu informovala mluvčí strážníků Alena Purkytová. Žena se v jednom z bytových domů v pondělí večer chystala omýt, z koupelny ji ale vyhnal černý štír ve vaně.

„Její manžel popadl zavařovací sklenici, do které se mu podařilo opatrně zvíře odchytit. Protože nevěděl, co se štírem dál, obrátil se s žádostí o pomoc na kladenské strážníky,“ zmínila mluvčí.

Domovník neměl ponětí o tom, že by v budově žil chovatel štírů, a vzhledem k pokročilé noční době strážníci majitele dále nehledali.

Po prozkoumání společných prostor domu, kde už jiné zvíře nenašli, odvezli strážníci odchyceného členovce do záchranné stanice. „Tam si ho může případný chovatel, po prokázání, že je zvíře jeho, převzít,“ dodala Purkytová.

Chovateli v Nymburce utekla krajta královská

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám