Hlavní obsah

Ženě na Zlínsku zmizelo přes sto tisíc ze skříňky v práci

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vizovice

Kriminalisté vyšetřují krádež 105 000 korun, které zmizely 50leté ženě ze šatní skříňky ve zdravotnickém zařízení na Zlínsku. Hotovost měla uloženou v igelitové tašce. Pachateli hrozí až pětiletý trest vězení.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Žena z Vizovic měla peníze schované doma, ale protože o ně měla obavy, brala si je s sebou do práce, kde je ukládala v igelitové tašce do plechové skříňky, kterou používala podle policie pouze ona sama a zamykala ji. Ve kterém zdravotnickém zařízení ke krádeži došlo, policie neupřesnila.

Policistka dávala zlodějkám tipy na krádeže

Krimi

„Žena si každý den finanční obnos kontrolovala. Naposledy měla peníze v pořádku v sobotu večer, když odcházela z práce. Po svém příchodu do zaměstnání v pondělí brzy ráno ovšem zjistila, že celá igelitová taška ze skříňky zmizela,” sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Kriminalisté na místě zajistili stopy a nyní pátrají po zloději. „Vzhledem k tomu, že do šatny měl přístup nejen celý personál zařízení, ale také další lidé, čeká policisty spletité prověřování celého případu,” dodala mluvčí s tím, že pachateli hrozí až pět let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám