Hlavní obsah

Žena z Přerovska přišla o téměř 20 tisíc. Přitom sama žádala o půjčku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Při snaze získat rychle půjčku narazila na podvodníka starší žena z Přerovska. Podvod neprohlédla ani přesto, že půjčení peněz bylo podmíněno tím, že sama nejdřív pošle peníze na účet jiné osobě. Peníze poslala, půjčku nezískala. Novinky o tom v pátek informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Envato elements

Ilustrační snímek

Článek

Poškozená podle ní naletěla na podvodný inzerát nabízející půjčku. V internetovém prostředí zareagovala na nabídku expresní půjčky a zkontaktovala se s osobou, která ji nabízela. Měla zájem o půjčení 40 tisíc korun.

Mladá žena z Olomoucka si myslela, že zachraňuje napadený účet. Přišla o statisíce

Krimi

„Půjčka jí byla přislíbena, ale byla podmíněna odesláním částky 2950 korun na účet další osoby. Žena tedy v průběhu druhé poloviny loňského prosince částku převedla a poté odeslala ještě další dvě požadované částky, aby mohla půjčku získat,“ uvedla mluvčí.

Celkem žena odeslala ze svého účtu něco málo přes 17 tisíc korun. „Do současnosti jí ale slíbená půjčka na účtu nepřibyla, proto se obrátila na policisty a věc oznámila. Událost evidujeme a prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu,“ doplnila Zajícová.

Mladá žena naletěla fotce známého českého politika, který jí sliboval bohatství. Přišla o 116 tisíc

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám