Hlavní obsah

Žena z Plzně málem ubila partnera paličkou na maso za to, že jí prošustroval dávky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslala partnera, aby jí vyzvedl sociální dávky. Když se muž (35) vrátil, žádné peníze už u sebe neměl. Cestou je totiž stačil všechny prohrát v automatech. To ženu původně ze Slovenska rozčílilo tak, že vzala paličku na maso a muže začala mlátit hlava nehlava. Nebýt souseda, který ji vytrhl paličku z ruky, zřejmě by ho ubila k smrti.

Foto: Mapy.cz

Plzeňský soud

Článek

Za závažný zločin pokusu těžké újmy na zdraví čeká nyní útočnici soud. Muž po napadení přišel o kus nosu, měl zlomená žebra a řadu dalších zranění. Incident se odehrál na jedné z plzeňských ubytoven letos v březnu.

„Po slovní rozepři poškozeného napadla dřevěnou paličkou na maso, která byla na jedné straně zakončena kovovými bodci. Svého jednání zanechala až poté, co jí paličku odebral svědek,“ popsal státní zástupce v obžalobě.

Poukázal přitom na znalecký posudek, podle něhož při úderech takto razantní silou do hlavy mohlo vzniknou život ohrožující zranění.

Polský otčím zavraždil čtyřletého chlapce paličkou na maso

Evropa

Podle spisu v den napadení vyzvedl poškozený sociální dávky obviněné a kompletně je utratil.

„To obviněnou, která byla v tu chvíli pod vlivem alkoholu, silně rozrušilo a muži dala nejprve několik facek přes obličej a pak jej začala mlátit do hlavy paličkou na maso,“ konstatovali vyšetřovatelé.

Křik napadeného muže zalarmoval muže ze sousedního pokoje, který krvavou řež utnul a ženu odzbrojil.

Psychiatři při zkoumání obviněné, která je matkou dvou dětí, dospěli k závěru, že netrpí žádnou duševní poruchou ani závislostí na návykových látkách.

Podle nich v době útoku dobře věděla, co dělá. V minulosti nebyla soudně trestaná a nedopustila se ani přestupku. Teď jí hrozí až deset let vězení.

Žena na Silvestra napadla manžela paličkou na maso

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám