Hlavní obsah

Polský otčím zavraždil čtyřletého chlapce paličkou na maso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výjimečně brutální vražda dítěte otřásla německou a polskou veřejností. Třiatřicetiletý Polák Daniel G., který se svou o pět let mladší polskou partnerkou Malgorzatou Z. žil v Barsinghausenu nedaleko německého Hannoveru, utloukl k smrti jejího čtyřletého syna Fabiana.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dítě zemřelo na krvácení do mozku na začátku tohoto roku, informoval polský server natemat.pl. Jeho otčím a matka byli okamžitě zatčeni, tento čtvrtek stanuli před soudem. Muž za brutální čin vraždy a matka za neoznámení trestného činu.

Matka malého Fabiana policii tvrdila, že „mrtvého syna našla náhodou poté, co spadl ze schodů tak nešťastně, že byl na místě mrtev“. Soudní pitva však prokázala, že nemluvila pravdu, a zároveň ukázala, jakým peklem si musel chlapec v posledních měsících projít, napsal polský server.

Ve vyšetřovacím spisu se uvádí, že chlapec ještě v minulosti utrpěl několikanásobnou frakturu lebky a čelisti a měl vyražených několik zubů. Zranění v den smrti ukazují na to, že ho otčím bil doslova po celém těle, nakonec mu zasadil kovovou paličkou na maso několik úderů do temene lebky. Až tato zranění byla smrtelná.

Pár zůstává ve vazbě, další soudní slyšení proběhne v prosinci letošního roku. Oběma hrozí výjimečné tresty.

Kojenec zemřel po úderu, škrcení a topení. Za vraždu dostala matka 18 let vězení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám