Hlavní obsah

Žena vyprošťovala v kolejích zaseknuté kolečko od tašky a srazil ji vlak

Právo,
Náchod

Druhé narozeniny by měla od letošního roku slavit vždy 6. prosince třiapadesátiletá žena. Ve čtvrtek odpoledne se jí na železničním přejezdu v Náchodě zaseklo kolečko od tašky do kolejí. Žena se snažila tašku vyprostit, místo aby uhnula před blížícím se vlakem, a ten ji srazil. Se zraněním na hlavě a horní končetině byla záchrannou službou převezena do královéhradecké Fakultní nemocnice.

Foto: Policie ČR

Ženě se zaseklo kolečko od tašky do kolejí a srazil ji vlak

Článek

„Žena vešla na přejezd zřejmě již v době, kdy byly staženy závory, a snažila se rychle přejít. Při přecházení se jí však v kolejišti zaseklo kolečko ručního vozíku, respektive tašky,“ uvedla mluvčí policie Eva Prachařová.

„Žena pravděpodobně zazmatkovala a snažila se tašku vyprostit, přestože se již blížil vlak. Strojvůdci se po spatření osoby na kolejích i přes okamžité brzdění soupravu nepodařilo před chodkyní zastavit včas," dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Ženě se zaseklo kolečko od tašky do kolejí a srazil ji vlak

Následně pravý rohem vlaku do ženy lomcující s vozíkem narazil a srazil ji vedle kolejí. Zaseknutou tašku náraz zcela zničil.

Strojvůdci byla na místě provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem, u chodkyně byl vzhledem k charakteru zranění vyžádán odběr krve. Všechny okolnosti události policisté dále vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám