Hlavní obsah

Žena vydírala bývalého kolegu kvůli erotickým fotkám. Chytla ji policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňsko

Kriminalisté z Plzně-venkova obvinili 31letou ženu z vydírání. Od bývalého kolegy nejdřív získala erotické fotky, za ty pak chtěla peníze, jinak snímky pošle jeho manželce. Muž jednou zaplatil. Když se ale scénář opakoval, vše nahlásil na policii.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

Její mluvčí Dagmar Brožová sdělila, že se vyšetřovatelé případem zabývali od začátku února. „Muž uvedl, že před několika měsíci začal konverzovat se ženou na platformě, na které se sdílejí amatérské erotické fotografie a videa. Ze svého profilu jí posílal i svoje intimní snímky,“ popsala Brožová.

Po nějaké době však dotyčná po muži chtěla peníze, jinak pošle erotickou komunikaci včetně fotek jeho manželce. „Po předem domluvených instrukcích nechal muž finanční hotovost v lese u Plzně,“ pokračovala Brožová.

Podle zjištění Novinek šlo o dvacet tisíc korun. Dotyčná si hotovost převzala a dušovala se, že konverzaci smazala.

„Ovšem před několika dny přišla poškozenému přes aplikaci zpráva od jiného muže, že má jeho intimní komunikaci z minula a musí zaplatit. Finance měl nechat na stejném místě jako naposledy,“ upřesnila Brožová.

Jednalo se však o tutéž 31letou ženu. „Přímo s penězi v ruce jsme ji zadrželi. K protiprávnímu jednání se doznala,“ řekla.

Dotyčná také přiznala, že na platformě poznala svého kolegu z bývalé práce a začala mu psát pod falešnými profily. „V prvním případě si peníze vyzvedla a užila pro svoji potřebu. Ve druhém už spadla klec,“ uzavřela Brožová.

Dívka poničila v Klatovech policejní auto a pak ho poplivala. Kamarádky ji natáčely

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám