Hlavní obsah

Žena se zabila při bobování na Bruntálsku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kopřivná

Tragická událost se stala v neděli odpoledne v lyžařském areálu Kopřivná na Bruntálsku, který je kvůli vládním nařízením sice mimo provoz, ale plný lidí na saních a na bobech. Pětačtyřicetiletá žena na prudkém svazu neubrzdila boby a narazila do pevné překážky. Záchranáři museli konstatovat smrt.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K události došlo před pátou hodinou odpolední, na místě zasahovala Horská služba a dva týmy záchranné služby z Rýmařova.

Ztracenou ženu našel mezi šumavskými močály záchranářský pes. Byla v bezvědomí

Krimi

„Pětačtyřicetiletá žena narazila při jízdě na plastových bobech do pevné překážky a zůstala ležet bez známek života. První pomoc jí začala poskytovat Horská služba a následně týmy záchranné služby,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

V Jeseníkách zavalila lavina skialpinistu, je po smrti

Krimi

Zdravotníci podle něj ženě zajistili dýchací cesty a připojili ji k řízené ventilaci. „Použili rovněž přístroj k provádění nepřímé srdeční masáže,” upřesnil mluvčí.

Muž se pokoušel sjet černou sjezdovku na pekáči, skončil s poraněnou páteří

Krimi

Přes veškerou snahu byly oživovací pokusy neúspěšné a zasahující lékař musel konstatovat smrt.

Do jaké překážky žena narazila, záchranka neupřesnila, rovněž není zatím zřejmé, jestli se případem bude zabývat policie.

Anketa

Byli jste letos sáňkovat nebo bobovat?
jezdím pravidelně
4,1 %
Několikrát
18,2 %
Jednou
8,3 %
Ne
69,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 17256 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám