Hlavní obsah

Žena se na Jablonecku propadla ledem do nádrže. Zachránili ji hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V kritickém stavu je starší žena, která se v pondělí po poledni topila ve vodní nádrži v jizerskohorském Bedřichově. Z chladné vody ženu vytáhli hasiči. Informovali o tom mluvčí policie a záchranné služby.

Foto: HZS Libereckého kraje

Hasiči pomáhají ženě, která se propadla ledem do nádrže

Článek

Policie zatím neví, jak se žena do nádrže pokryté slabým ledem dostala. „Okolnosti celé události jsou předmětem šetření,“ uvedla regionální mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Na ženu, která zmizela pod hladinou, upozornili krátce po poledni svědci. „Na místo okamžitě vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému a hasičům se podařilo ženu z vody vytáhnout,“ řekla Sochorová.

Hasiči poté se zdravotníky spolupracovali na zajištění tepelného komfortu a poskytnutí první pomoci ženě, která byla v bezvědomí.

„Pacientku jsme převezli do liberecké nemocnice na ARO. Byla v kritickém stavu, napojená na umělou plicní ventilaci,“ dodal krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Chlapec v Pardubicích chodil po tenkém ledě

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám