Hlavní obsah

Žena rozbila v Praze výlohu. Krádež si ale rozmyslela a zavolala strážníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletou ženu dohnalo svědomí ihned po činu. V Praze rozbila výlohu, protože chtěla vykrást obchod. To si však rozmyslela a raději vytočila linku 156.

Žena se přiznala k rozbití obchodu.Video: MP Praha

 
Článek

Žena si dle svých slov dala v noci na čtvrtek drogy a vyrazila do ulice U Plynárny, kde před druhou hodinou ráno rozbila výlohu obchodu. Následně zavolala strážníkům a vše nahlásila.

„Dobrý den, já jsem vám jen chtěla říct, že jsem chtěla vykrást krámek a rozbila jsem okno. Chtěla jsem sebe sama nahlásit. Prostě jsem to neměla dělat,“ řekla žena operačnímu.

Foto: MP Praha

Žena se přiznala k rozbití obchodu.

„Moc případů, kdy pachatel sám sebe nahlásí policii, si operátoři tísňové linky 156 nepamatují. Když přijela hlídka strážníků do ulice U Plynárny, spatřila mladou ženu sedět u dveří prodejny,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Žena se k činu přiznala s tím, že výlohu a dveře rozbila plechovým košem. Případ si převzala policie, která ženu podezřívá z trestného činu.

Řidička BMW v Praze projela výlohou do železářství

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám