Hlavní obsah

Žena nechala opilého přítele v požární nádrži, kam oba spadli. Muž utonul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Devětačtyřicetiletá žena nechala v srpnu v Hradci Králové utonout svého opilého přítele v požární nádrži, do které s ním spadla. Muže ve vodě nechala, aniž mu podle policistů pomohla nebo zavolala pomoc. Policie ženu v minulých dnech obvinila z neposkytnutí pomoci.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Podle policie do nádrže žena a muž spadli po předchozí hádce. Oba byli opilí. Žena se z nádrže dostala na břeh a odešla.

Třiapadesátiletého muže lidé druhý den nalezli v nádrži mrtvého. Policie případ zpočátku vyšetřovala jako ublížení na zdraví.

„Až soudní pitva prokázala, že bezprostřední příčinou smrti muže bylo utopení při současném ovlivnění organismu alkoholem bez účasti jiné osoby," informovala ve středu o případu mluvčí policie Iva Kormošová.

Podezřelé úmrtí v pečovatelském domě na Blanensku, policie šetří vraždu

Krimi

Muž měl podle ní v době smrti v krvi přes 3,4 promile alkoholu. Několik dní po události žena podle policie v opilosti vyhrožovala zabitím jinému muži. V dechu jí přivolaní policisté naměřili 3,8 promile alkoholu.

Kromě neposkytnutí pomoci policisté ženu obvinili i z nebezpečného vyhrožování.

Ženu obviněnou z vraždy novorozence soud do vazby neposlal

Krimi

K oběma činům se žena doznala. V případě odsouzení jí hrozí až dva roky vězení. V minulosti byla žena několikrát podmíněně i nepodmíněně odsouzena za různé trestné činy včetně ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám