Hlavní obsah

Žena natočila v Praze drzého sprejera

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté pátrají po muži, kterého nahrála žena mobilním telefonem, když ničil sprejem fasádu domu. Čmárání sice zanechal, ženě nicméně odvětil, ať klidně volá policii, a odešel. Policie po něm pátrá, měl způsobit škodu za 20 000 korun.

Žena přistihla v Praze vandalaVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena sprejera přistihla v Holešovicích v ulici Komunardů již 5. dubna kolem 17. hodiny, policii se dosud nepodařilo podezřelého vypátrat, obrátila se proto nyní na veřejnost s žádostí o spolupráci.

Vandal na pražské fakultě rozřezal přes sto křesel darovaných z Hradu

Krimi

„Posprejoval fasádu jednoho z domů. Při činu ho však natočila pohotová kolemjdoucí. Pořízený videozáznam je tak zásadním důkazním prostředkem v celé věci. Svým jednáním způsobil škodu téměř 20 000 korun,“ sdělila ve středu mluvčí policie Hana Křížová.

Žena na záznamu podezřelého okřikla a pohrozila mu, že zavolá policii. Muž přestal čmárat, šel opodál a ženě odvětil, ať policii zavolá.

Foto: Policie ČR

Podezřelého sprejera zaznamenala také bezpečnostní kamera v obchodě

„V případě, že muže na kamerovém záznamu nebo fotografii poznáte, neprodleně, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí s tím, že za poškozování cizí věci hrozí až roční vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám