Hlavní obsah

Žena našla ve vile mrtvé rodiče

Právo, Vladimír Vácha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BECHYNĚ

Rodinná tragédie otřásá od soboty lázeňským městem Bechyní. V jedné z vilek v Křižíkově čtvrti nedaleko lázeňských domů našla v sobotu ráno mladá žena mrtvé rodiče. "Padesátiletá žena, jak konstatoval lékař, byla oběšena a zemřela na udušení. Její stejně starý manžel měl několik bodných ran v hrudníku," řekl Právu krajský policejní mluvčí Dušan Klícha.

Článek

Přesné příčiny smrti manželského páru určí až pondělní soudní pitva. Na objasnění tragédie pracuje tým kriminalistů. "Zatím nevylučujeme žádný z motivů, to znamená, že mohlo jít jak o tragické vyvrcholení osobních sporů mezi manžely, kteří byli v rozvodovém řízení, tak o vraždu," dodal Klícha.

Lidé ze sousedství jsou šokováni. "Nedovedu si to vysvětlit. Znám je léta, oba byli pohodoví lidé. Pán byl společenský a jeho paní sice více uzavřená, ale hrozně pracovitá. Pokud vím on rád sportoval a hrál tenis, ale že by se navzájem povraždili, to mi nejde na rozum," rozpovídala se starší žena z nedalekého domku.

"Žijeme tady v klidu, pokud vím, dcera sice bydlela v horním patře, ale spíše sem docházela, moc často jsem ji neviděla. Musel to pro ní být hrozný šok, vidět oba rodiče mrtvé. Sama se třesu při pomyšlení na tu hrůzu," dodala sousedka.

Stejně hovoří i ostatní obyvatelé jedné z nejklidnější části Bechyně. "Mám pocit, že jsem jej snad zahlédla ještě v sobotu ráno, ale ruku do ohně za to dát nemohu. Všude byl klid a ticho, vůbec jsem netušila proč sem najednou přijela záchranka a tolik policejních vozů," rozhovořila další z obyvatelek čtvrti.

"Zatím jsme stále na začátku vyšetřování, kriminalisté se snaží stanovit motiv, jakékoliv spekulace nejsou na místě," dodal k celému případu Klícha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám