Hlavní obsah

Žena na Liberecku vyskočila za jízdy ze sanitky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Netradiční případ řešili záchranáři loni na podzim na Liberecku. Z jedoucí sanitky tam vyskočila převážená žena a utíkala k řidiči jedoucímu za nimi. Ten její počínání natočil, než mu žena vytrhla kabel od kamery.

Žena vyskočila za jízdy ze sanitkyVideo: Václav Chaloupka / Prima CNN News

 
Článek

Incident, o kterém nyní informovala CNN Prima NEWS, se stal na silnici mezi Jabloncem nad Nisou a Libercem, kudy sanitka převážela pacientku do liberecké nemocnice s interním onemocněním. Žena jela sanitkou dobrovolně.

Falešná ruská kráska vymámila z důvěřivce na Jablonecku stovky tisíc

Krimi

Z kamerového záznamu je patrné, že žena zničehonic otevřela zadní dveře sanitky a skutálela se na silnici. „Vypadla kotoulem jako paragan bez bot,“ řekl televizi řidič auta.

Pak utíkala k autu, které jelo za posádkou. „Jeďte jako getéáčko (počítačová hra GTA - pozn. red.), jeďte rychle,“ křičela žena na šoféra. Další záběry už muž nenatočil, protože pacientka mu vytrhla kabel od kamery.

Agresivní pes v Jablonci vykousl majiteli ránu na předloktí, pak napadl další dva muže

Krimi

Mluvčí záchranářů Michal Georgiev uvedl, že pacientka si během jízdy odpoutala bezpečnostní pás a unikla. Záchranáře to překvapilo, ale vůz okamžitě zastavil a posádka běžela za ní. „My nepředpokládáme, že pacient bude chtít utéct ze sanitního vozu, pokud se do něj nechá dobrovolně naložit a odvážet do nemocnice,“ vysvětlil Georgiev.

Proč žena ze sanitky utekla, se zjistit nepodařilo. Na místo se pak dostavila policie a další posádka a převoz byl dokončen. Vedení záchranné služby incident prověřilo, ale žádné pochybení nezjistilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám